Man Total 150ml

Man Totalt 150 ml har en bredare design än våra övriga produkter. Skyddet är format som en ficka som ska omsluta både penis och pung. Man Total Comfort +  är framtaget för de som upplever problem med att skyddet inte sitter på plats när det bara omsluter penis. Fickan används vid lättare urinläckage och absorberar upp till 150 ml vätska. Den håller huden och kläder torra, prasslar ej och fixeras enkelt med hjälp av en klisterremsa i en åtsittande kalsong.

Man Total 150 ml är gjord av superabsorberande polymer som drar vätskan bort från huden och håller den torr. Det textilliknande ytskiktet gör att fickan känns mjuk och behaglig och den unika designen med svetsade sömmar gör att vätskan stannar i fickan och sidoläckage undviks. Fickan träs över penis och pung varpå skyddsfilmen på tejpen tas bort och påsen fixeras i kalsongen. Detta gör att fickan sitter på plats även vid tuffare aktiviteter.
En storlek passar de flesta. Designad för lätt till måttlig urininkontinens hos män i alla åldrar. Mjuk, mycket bekväm och diskret. Skydden innehåller superabsorberande polymer som drar vätskan bort från din hud för att hålla dig torr. Varje skydd rymmer upp till 150ml vätska. Varje ficka har en självhäftande tejp för fixering i underkläderna så att den skall sitta säkert på plats även vid krävande aktiviteter. Tätt åtsittande underkläder är att föredra.