Man 150ml

Man 150 ml är ett superabsorberande skydd format som en ficka för mindre urinläckage. Fickan absorberar upp till 150 ml vätska, håller huden och kläder torra och prasslar ej. Fixeras enkelt med hjälp av en klisterremsa i en åtsittande kalsong.

Man 150 ml är gjord av superabsorberande polymer som drar vätskan bort från huden och håller den torr. Det textilliknande ytskiktet gör att fickan känns mjuk och behaglig och den unika designen med svetsade sömmar gör att vätskan stannar i fickan och sidoläckage undviks. Fickan träs över penis varpå skyddsfilmen på tejpen tas bort och skyddet fixeras i kalsongen. Detta gör att fickan sitter på plats även vid tuffare aktiviteter.
En storlek passar de flesta. Designad för lätt till måttlig urininkontinens hos män i alla åldrar. Mjuk, mycket bekväm och diskret. Skydden innehåller superabsorberande polymer som drar vätskan bort från din hud för att hålla dig torr. Varje skydd rymmer upp till 150ml vätska. Skyddet håller penis och samlar läckage eller droppar som uppstår. Varje ficka har en självhäftande tejp för fixering i underkläderna så att den skall sitta säkert på plats även vid krävande aktiviteter. Tätt åtsittande underkläder är att föredra.