Man Slim 250ml

Man Slim 250 ml är ett tunnare skydd än våra andra produkter men har samma uppsugningsförmåga som Man 250 ml som absorberar upp till 250 ml. Den tunnare designen har fördelar som att den inte tar lika stor plats och är något smidigare att ta med sig. Den höga absorptionsförmågan med ett tunnare matrial gör att skyddet kan upplevas något styvare än våra övriga produkter.

Man Slim 250 ml är, precis som våra andra skydd, format som en ficka och ska användas för lätt till måttligt urinläckage. Fickan absorberar upp till 250 ml vätska, håller huden och kläder torra och prasslar ej. Fixeras enkelt med hjälp av en klisterremsa i en åtsittande kalsong.

Man Slim 250 ml är gjord av superabsorberande polymer som drar vätskan bort från huden och håller den torr. Det textilliknande ytskiktet gör att fickan känns mjuk och behaglig och den unika designen med svetsade sömmar gör att vätskan stannar i fickan och sidoläckage undviks. Fickan träs över penis varpå skyddsfilmen på tejpen tas bort och påsen fixeras i kalsongen. Detta gör att fickan sitter på plats även vid tuffare aktiviteter.
En storlek passar de flesta. Designad för lätt till måttlig urininkontinens hos män i alla åldrar. Mjuk, mycket bekväm och diskret. Skydden innehåller superabsorberande polymer som drar vätskan bort från din hud för att hålla dig torr. Varje skydd rymmer upp till 250ml vätska. Skyddet håller penis och samlar läckage eller droppar som uppstår. Varje ficka har en självhäftande tejp för fixering i underkläderna så att den skall sitta säkert på plats även vid krävande aktiviteter. Tätt åtsittande underkläder är att föredra.